Terveyttä ja makua luonnosta

Fermentoidut tuotteet ovat maukkaita ja ravitsevia ja ne tarjoavat monia terveyshyötyjä. Ne ovat mainio tapa lisätä monipuolisuutta ruokavalioon ja edistää suoliston hyvinvointia. Olipa kyseessä sitten hapanjuurileipä, hapankaali, kombucha tai muut fermentoidut herkut, kannattaa niitä ehdottomasti sisällyttää osaksi päivittäistä ruokavaliota!

Kokoelma: Kaikki tuotteet

Tuotteemme kuuluvat fermentoitujen tuotteiden tuoteperheeseen ja voit hankkia niitä nautittavaksi tai oppia tekemään fermentoituja tuotteita itse osallistumalla kursseillemme.  Fermentoidut tuotteet tuovat herkullista makua ja vaihtelua päivittäiseen ruokavalioosi. Hapattaminen on ikivanha suomalainen säilöntämenetelmä, joka on jäänyt kylmälaitteiden kehittämisen myötä taka-alalle. Fermentointi on noussut laajan kiinnostuksen kohteeksi ympäri maailmaa ja sitä tutkitaan monipuolisten terveyshyötyjen osalta. Fermentoituja tuotteita pidetäänkin hyvinvointia lisäävinä tuotteina niiden hyvien ominaisuuksien ansioista, esimerkiksi maitohappobakteerit ja villihiivat tuovat luontaisia aromeja tuotteeseen ja edistävät suoliston hyvää aineenvaihduntaa.